030-230 08 61 / 06-10 89 73 40 info@upcs.nl

Disclaimer en Privacyverklaring

Uw Persoonlijke Computer Specialist

Hoewel op de website https://www.upcs.nl/ van UPCS alle informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, is het mogelijk, dat de informatie onvolledig of onjuist is. Eventueel opgenomen informatie van of doorverwijzing naar informatie van derden is door UPCS niet beoordeeld op juistheid, volledigheid en actualiteit.

Alle rechten met betrekking tot de informatie op deze website en samenstelling daarvan, waaronder auteursrechten, merkrechten en octrooien zijn eigendom van UPCS of rechthebbenden.

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

UPCS aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze informatie of door het foutief werken van de website.

Copyright

Niets uit de inhoud van de website https://www.upcs.nl/ van UPCS mag worden gekopieerd in enige vorm zonder schriftelijke toestemming van UPCS.

Privacyverklaring

Download onze Privacyverklaring

Robin Kleinbloesem

Dr. Ramaerlaan 1
3734 EB DEN DOLDER

030-230 08 61
06-10 89 73 40
info@upcs.nl

Robin Kleinbloesem, UPCS

UPCS levert, installeert, repareert en onderhoudt computersystemen voor particulieren en bedrijven, zowel bij u thuis of op kantoor. Snel, betaalbaar en vakkundig.

De klantenkring van UPCS is uitgebreid en divers en de snelle en vakkundige service met concurrerende prijzen is nog steeds na 10 jaar een ijzersterke formule.

Senioren verdienen extra aandacht. Graag refereert UPCS aan de Stichting Sarah & Abraham te Driebergen, die senioren doorverwijst naar UPCS voor advies en hulp op ICT gebied, communicatie en audio/visuele apparatuur.

Lees meer over UPCS »