06-10 89 73 40 info@upcs.nl

Disclaimer en Privacyverklaring

Uw Persoonlijke Computer Specialist

Disclaimer

Alle rechten met betrekking tot de informatie op deze website en samenstelling daarvan, waaronder auteursrechten, merkrechten en octrooien zijn eigendom van UPCS of rechthebbenden.
Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

UPCS aanvaardt verder geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die zou kunnen ontstaan door de informatie op de website of door het foutief werken daarvan.

UPCS gebruikt cookies en scripts van Google om het gebruik van de website van UPCS geanonimiseerd te analyseren, ten behoeve van aanpassing van functionaliteit en effectiviteit.

Copyright

Niets uit de inhoud van de website https://www.upcs.nl/ van UPCS mag worden gekopieerd in enige vorm zonder schriftelijke toestemming van UPCS.

Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van UPCS zijn op verzoek bij UPCS verkrijgbaar.

Privacyverklaring

De Privacy verklaring kunt u hier downloaden

Robin Kleinbloesem

Dr. Ramaerlaan 1
3734 EB DEN DOLDER

06-10 89 73 40
info@upcs.nl

Robin Kleinbloesem, UPCS

UPCS levert, installeert, repareert en onderhoudt computersystemen voor particulieren en bedrijven, zowel bij u thuis of op kantoor. Snel, betaalbaar en vakkundig.

De klantenkring van UPCS is uitgebreid en divers en de snelle en vakkundige service met concurrerende prijzen is nog steeds na 10 jaar een ijzersterke formule.

Senioren verdienen extra aandacht. Graag refereert UPCS aan de Stichting Sarah & Abraham te Driebergen, die senioren doorverwijst naar UPCS voor advies en hulp op ICT gebied, communicatie en audio/visuele apparatuur.

Lees meer over UPCS »