06-10 89 73 40 info@upcs.nl

UPCS in het kort

Uw Persoonlijke Computer Specialist

Na meer dan 20 jaar ervaring met persoonlijk computergebruik van klanten en bedrijven en meegegroeid met technologische ontwikkelingen en toepassingen, ken ik mijn klanten en hun computergebruik daardoor nu als geen ander.

Mijn diensten bestrijken een breed gebied voor persoonlijk computer gebruik:

Levering, installatie, reparaties en onderhoud van:
Pc’s, notebooks, printers en randapparatuur, software, internet en netwerkproducten.

Bij uitvoering van opdrachten worden werkzaamheden, tijden en locaties (bij UPCS of bij u thuis) in overleg met de klant vastgesteld. UPCS hanteert een vakkundige en praktische aanpak gepaard met heldere en concurrerende tarieven.

Doorlooptijd van opdrachten meestal binnen enkele werkdagen.
Software- of andere storingen in de werking van apparatuur zullen zoveel als mogelijk remote (op afstand) worden opgelost.

Ik ben (bij voorkeur) bereikbaar via e-mail naar info@upcs.nl of anders telefonisch of via WhatsApp op tel. nr. 06-10897340.

Robin Kleinbloesem

 

Verkoop en service vinden plaats op basis van de Algemene Voorwaarden die op verzoek bij UPCS verkrijgbaar zijn.

Robin Kleinbloesem

Dr. Ramaerlaan 1
3734 EB DEN DOLDER

06-10 89 73 40
info@upcs.nl

Robin Kleinbloesem, UPCS

UPCS levert, installeert, repareert en onderhoudt computersystemen voor particulieren en bedrijven, zowel bij u thuis of op kantoor. Snel, betaalbaar en vakkundig.

De klantenkring van UPCS is uitgebreid en divers en de snelle en vakkundige service met concurrerende prijzen is nog steeds na 10 jaar een ijzersterke formule.

Senioren verdienen extra aandacht. Graag refereert UPCS aan de Stichting Sarah & Abraham te Driebergen, die senioren doorverwijst naar UPCS voor advies en hulp op ICT gebied, communicatie en audio/visuele apparatuur.

Lees meer over UPCS »