030-230 08 61 / 06-10 89 73 40 info@upcs.nl

Service en Training

Uw Persoonlijke Computer Specialist

UPCS ontzorgt! Ik sta voor u klaar met algemene ICT-service en onderhoudswerkzaamheden op het gebied van computers en van programma’s, inregelen van netwerken en mobiele telefoons, tv, audio, internet, training bij gebruik van apparatuur en software en nog veel meer.

Dat laatste betekent dat ik u ook hulp geef bij het gebruik van apparatuur/software, internet of een netwerk. Ik leer u graag ermee om te gaan. Dat gebeurt tijdens training en/of begeleiding, waarbij ik een vast uurtarief hanteer zonder abonnementskosten.

Eventueel: Bij eventueel meerdere sessies is een bijkomend pluspunt, dat u geen wisselend contactpersoon heeft.

Robin Kleinbloesem

Dr. Ramaerlaan 1
3734 EB DEN DOLDER

030-230 08 61
06-10 89 73 40
info@upcs.nl

Robin Kleinbloesem, UPCS

UPCS levert, installeert, repareert en onderhoudt computersystemen voor particulieren en bedrijven, zowel bij u thuis of op kantoor. Snel, betaalbaar en vakkundig.

De klantenkring van UPCS is uitgebreid en divers en de snelle en vakkundige service met concurrerende prijzen is nog steeds na 10 jaar een ijzersterke formule.

Senioren verdienen extra aandacht. Graag refereert UPCS aan de Stichting Sarah & Abraham te Driebergen, die senioren doorverwijst naar UPCS voor advies en hulp op ICT gebied, communicatie en audio/visuele apparatuur.

Lees meer over UPCS »