030-230 08 61 / 06-10 89 73 40 info@upcs.nl

Over UPCS

Uw Persoonlijke Computer Specialist

Een uniek serviceconcept dankzij meer dan 15 jaar ervaring met klanten en bedrijven. In die jaren heb ik me helemaal ingeleefd in het computergebruik van mijn cliënten en waar zij tegenaan liepen. Ondertussen breidde ik het hard- en software-assortiment uit met internet, netwerktoepassingen, websitebeheer en –onderhoud, tv’s, audio, (mobiele) telefoons en koppeling tussen de diverse ICT-elementen. Het resultaat is een breed serviceaanbod met de volgende kenmerken:

Snel: levering en installatie van het aanbod binnen enkele dagen! Reparatie en Service zo snel mogelijk en eventueel op afstand. Kan vaak nog dezelfde dag of binnen uiterlijk twee dagen na aanmelding.

Vakkundig: jarenlange hardware- en gecertificeerde softwarekennis en -ervaring garanderen professionaliteit en snelle oplossing van problemen en defecten.

Persoonlijk: advies en werk gericht op uw persoonlijke situatie, maatwerk dus!

Thuis: voor uw gemak bij u thuis of op kantoor geadviseerd, gekocht, geïnstalleerd, afgeleverd of gerepareerd.

Prijzen: heldere, gespecificeerde en sterk concurrerende tarieven.

Bereikbaar: via e-mail of telefonisch op werkdagen van 8:30 – 19:00 uur.

Ook senioren zijn meer dan welkom bij mij. Omdat vooral deze groep is opgegroeid in een internetloos tijdperk, is het voor hen doorgaans een grotere inspanning om met computers en internet om te gaan, te profiteren van de gebruiksmogelijkheden en computerproblemen op te lossen. Ik snap dat heel goed. Behoort u tot deze groep dan geef ik u graag hulp en uitleg, afgestemd op wat u met de computer wil doen of beter, wat u ermee kúnt doen. En het voordeel geen student aan huis maar een professional aan huis
Sinds 2004 beveelt de stichting Sarah & Abraham in Driebergen UPCS daarom aan voor advies en hulp.

Meer weten over wat UPCS levert? Kijk dan bij Verkoop en Advies.

Robin Kleinbloesem

 

Verkoop en service vinden plaats op basis van de Algemene Voorwaarden die op verzoek bij UPCS verkrijgbaar zijn.

Robin Kleinbloesem

Dr. Ramaerlaan 1
3734 EB DEN DOLDER

030-230 08 61
06-10 89 73 40
info@upcs.nl

Robin Kleinbloesem, UPCS

UPCS levert, installeert, repareert en onderhoudt computersystemen voor particulieren en bedrijven, zowel bij u thuis of op kantoor. Snel, betaalbaar en vakkundig.

De klantenkring van UPCS is uitgebreid en divers en de snelle en vakkundige service met concurrerende prijzen is nog steeds na 10 jaar een ijzersterke formule.

Senioren verdienen extra aandacht. Graag refereert UPCS aan de Stichting Sarah & Abraham te Driebergen, die senioren doorverwijst naar UPCS voor advies en hulp op ICT gebied, communicatie en audio/visuele apparatuur.

Lees meer over UPCS »