06-10 89 73 40 info@upcs.nl

Onderhoud, Storingen en Reparaties

Vakkundig, snel en voordelig

ONDERHOUD

Vaak zijn er (buiten uw weten) geïnstalleerde programma’s, internetbestanden en cookies, die uw computer langzamer maken en fouten kunnen introduceren. Door deze bijtijds en deskundig te laten verwijderen, houdt u uw computer schoon en op snelheid.
Maak een afspraak voor een jaarlijkse Onderhoudsbeurt!

Een onderhoudsbeurt bestaat uit:

  • Bijwerken van het systeem (updates) en programmatuur
  • Ontdoen van ongewenste programma’s/software
  • Controle van firewall- en antivirussoftware
  • Het opstartproces optimaliseren

Deze beurt duurt doorgaans ca. drie kwartier en kan in principe remote uitgevoerd worden.

Zelf afleveren en na de volgende werkdag ophalen bij UPCS op werkdagen, tussen 17:30 en 19:00 uur, is ook mogelijk. Er geldt een vaste prijs voor de Onderhoudsbeurt.

Ook is een complete Herinstallatie mogelijk. Daarbij wordt het besturingssysteem met basis- en beveiligingssoftware op een geheel schone computer opgeleverd.

Deze service omvat:

  • In overleg qua tijd en locatie zelf afleveren en weer ophalen van uw computer (Pc of notebook) bij UPCS op werkdagen tussen 17:30 en 19:00 uur. Tegen meerkosten wordt uw computer opgehaald en weer teruggebracht
  • Herinstallatie van het besturingsprogramma en laatste updates op een schoon systeem en installeren van diverse basisprogramma’s + gratis antivirusprogramma.N.B. Na een herinstallatie is uw computer geheel leeg, op het besturingssysteem, de vaste basisprogrammatuur en de meest voorkomende gebruikers-, antivirus- en anti-spyware software na. In overleg vindt u de gebruikersgegevens weer op de gebruikelijke plaats terug.
  • Op uw verzoek (en als dat mogelijk is) kopiëren van oude gegevens- en e-mailbestanden naar het nieuwe systeem
  • UPCS (her)installeert ook op uw verzoek en tegen afzonderlijke betaling ook gebruikersprogrammatuur
  • Het geheel is veelal na de volgende werkdag gereed
  • Ook hiervoor geldt een vaste prijs.


STORINGEN EN REPARATIES

Storingen aan uw apparatuur, software of internet? Aarzel niet om contact met me op te nemen.
Ik ben (bij voorkeur) bereikbaar via e-mail naar info@upcs.nl of anders telefonisch of via WhatsApp op tel. nr. 06-10897340. Veelal zijn problemen ook remote oplosbaar.
We overleggen samen hoe de storing of een probleem het snelst kan worden verholpen.
Voor Storingen en reparaties gelden aparte tarieven.

Robin Kleinbloesem

Dr. Ramaerlaan 1
3734 EB DEN DOLDER

06-10 89 73 40
info@upcs.nl

Robin Kleinbloesem, UPCS

UPCS levert, installeert, repareert en onderhoudt computersystemen voor particulieren en bedrijven, zowel bij u thuis of op kantoor. Snel, betaalbaar en vakkundig.

De klantenkring van UPCS is uitgebreid en divers en de snelle en vakkundige service met concurrerende prijzen is nog steeds na 10 jaar een ijzersterke formule.

Senioren verdienen extra aandacht. Graag refereert UPCS aan de Stichting Sarah & Abraham te Driebergen, die senioren doorverwijst naar UPCS voor advies en hulp op ICT gebied, communicatie en audio/visuele apparatuur.

Lees meer over UPCS »